Menu

Back to Dance Stappenplan: Zo schaf je de kledingvoorschriften aan!

Back to Dance staat voor de deur! Voorbereidingen voor het nieuwe dansseizoen zijn volop in gang gezet door dansers, dansscholen en danswinkels. Nog kledingvoorschriften nodig voor de dansopleiding, dansacademie of dansschool? Kom gerust langs Danswinkel Amsterdam en wij helpen jou graag verder. Om drukte en uitverkochte dansartikelen te voorkomen is het aan te raden om er snel bij te zijn. Lees ook verder voor hét Back to Dance stappenplan.

Het Back to Dance Stappenplan

Vind jij Back to School nou ook zo’n stressvolle tijd? Geen zorgen! Met ons handige stappenplan nemen wij alle spanning uit handen, zodat je vol plezier kan uitkijken naar het nieuwe schooljaar.

1: Kledingvoorschriften checken

Het leukste is natuurlijk om direct te gaan shoppen voor nieuwe danskleding, maar de juiste voorbereiding scheelt heel wat stress, haast en gedoe. Vraag daarom eerst bij de dansdocent of dansschool na wat de vereiste kledingvoorschriften zijn. Vaak staat er ook een kledinglijst op de website, maar vraag voor de zekerheid na of er veranderingen zijn voor het nieuwe seizoen.

wear moi catalogus balletkleding back to dance

2: De kledinglijst voorbereiden

Print de kledinglijst vervolgens uit. Een praktische tip is om alvast de juiste leeftijdsgroep en dansstijl(en) te omcirkelen, zodat je eenmaal in de winkel niet twijfelt over wat je precies nodig hebt. Geen kledinglijst gevonden of ontvangen? Creëer er dan zelf een door alle benodigdheden te noteren. Het handigste is om bijvoorbeeld per dansstijl een overzichtelijk lijstje te maken. Indien je helemaal geen kledingvoorschriften hebt voor de dansles, kan je onze handige checklist volgen:

back to dance checklist

3: Ga naar Danswinkel Amsterdam!

Bezoek onze dansspeciaalzaak in Amsterdam met de uitgeprinte kledinglijst. Wij werken met de meeste dansscholen uit Amsterdam en omstreken. Onze medewerkers adviseren jou graag over de geschikte danskleding volgens de voorschriften. Als je al weet welke dansartikelen in welke maten je precies nodig hebt, kan je ook de danskleding voorschriften online bestellen.

De dansoutfit kan je natuurlijk aanvullen met oneindig veel leuke dansaccessoires, zoals dans tassen, haaraccessoires, drinkbidons, sleutelhangers, beenwarmers en warm-up booties. Ook als je alleen nog op zoek bent naar dansaccessoires, geschenkartikelen of zelfs schoolbenodigdheden kan je terecht bij Danswinkel Amsterdam!

DANSWinkel Amsterdam:

BILDERDIJKSTRAAT 128, 1053 LA, AMSTERDAM