Menu

Bruiloft binnenkort? Bespaar tijd met Beauty Behandelingen voor Bruidjes!

Met het lenteseizoen begint ook het trouwseizoen! Al een datum geprikt voor je bruiloft? Dan zit je nu waarschijnlijk middenin de spannende en hectische periode van de trouwplanning. Een tijdrovend onderdeel van iedere bruiloft is het creëren van de perfecte bruidslook. Daarom raden wij aan om ruim voor de bruiloft tijd vrij te maken voor deze fijne beauty behandelingen voor bruidjes. Dit zal je heel wat tijd, druk en stress besparen op de trouwdag én de huwelijksreis.

Interesse in wimperextensions, semi permanente make-up en/of visagie? Neem contact op met Alista Beauty schoonheidssalon in Hilversum of boek direct een afspraak.

1: Frisse en stralende blik

Uitgelopen mascara of loslatende nepwimpers tijdens ontroerende momenten van de bruiloft? Liever niet! Daarom kiezen veel bruidjes ervoor om wimperextensions te dragen op de bruiloft. Bij wimperextensions worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes geplakt om vollere- en langere wimpers te creëren. Hierdoor zijn nepwimpers, wimperkrullers en mascara’s niet meer nodig. Wimperextensions blijven tussen de 4 en 6 weken zitten, wat niet alleen ideaal is voor de bruiloft, maar ook voor de huwelijksreis.

2: Natuurlijke wenkbrauwen zonder make-up

Het dagelijks invullen en perfectioneren van de wenkbrauwen kan veel tijd kosten. Bovendien loopt de wenkbrauw make-up ook gemakkelijk weer uit. Bij de Powder Brow wenkbrauw PMU behandeling brengt de schoonheidsspecialiste pixels in de huid aan. Vaak wordt de Ombré techniek toegepast met als resultaat een natuurlijke poederachtige wenkbrauw vorm die wel 1 tot 3 jaar zichtbaar kan blijven.

3: Gekleurde, glanzende en gedefinieerde lippen

perfect lips pmu behandeling bruidjes

Een andere permanente make-up aanrader is de Full Lips PMU behandeling. Bij deze techniek kleurt de schoonheidsspecialist de lippen volledig in met permanente make-up. Ideaal voor lippen met weinig kleur of voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren door bijvoorbeeld lip fillers. De behandeling geeft je volle lippen die stralen.

4: Extra: professionele make-up, hairstyling en meer

Ben je nog op zoek bent naar een visagist en/of haarstylist voor op de trouwdag? Laat je dan professioneel opmaken in de beautysalon! Hierbij creëert een ervaren beauty specialist een volledige make-up look, eventueel inclusief haarstyling, voor jou. Een aantal dagen voorafgaand aan de bruiloft kan je bovendien ook in de salon terecht voor gezicht massages, manicures, lash lifts en het verven van de wenkbrauwen.