Menu

Dansschoenen op Locatie

Dansschoenen op locatie rock n rollOrganiseert u een eindejaarsfeest, gala, bal, festival of ander groot dansfeest? Danswinkel maakt uw dansfeest compleet met een extravagante dansschoenen stand! Of u nu een Salsa-, Ballroom-, Tango-, Balfolk- of Rock ‘n Roll feest organiseert, Danswinkel komt met een ruim assortiment dansschoenen langs op locatie. Van comfortabele danssneakers met spinpoints tot chique dansschoenen met suède zool.

 

Bezoekers van het feest krijgen de mogelijkheid om van te voren dansschoenen doorgeven die ze wensen te passen. Zo zijn ze ervan verzekerd dat er geschikte modellen aanwezig zullen zijn. Bij onze stand kunnen bezoekers onze collectie passen, deskundig advies ontvangen en hopelijk met een mooi paar dansschoenen naar huis gaan. Op de avond van het feest geldt zelfs een speciale kortingsactie of een aanbieding.

 

danswinkel op locatie

Een Danswinkel.nl dansschoenen stand voegt veel sfeer toe aan uw dansevenement. Bezoekers vinden het dan ook erg leuk om tussen het dansen door dansschoenen te bekijken, voelen en passen. Daarnaast helpt onze stand beginnende dansers kennis te laten maken met dansschoenen en hierdoor te ontdekken hoe onmisbaar goede dansschoenen zijn voor zowel hobby- als professionele dansers. Wanneer dansers eenmaal op echte dansschoenen hebben gedanst, gaat er een nieuwe wereld voor ze open!

 

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden: 035-6217111 of alista@danswinkel.nl.

 

 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van onze dansschoenen verkoop op locatie.