Menu

Schaf nu je Wear Moi Balletpak aan bij DANSWinkel Amsterdam!

Wear Moi Balletpakjes

Luxe materialen, comfortabele pasvorm en unieke modellen is waar een Wear Moi balletpak aan te herkennen is. Wear Moi is een geliefd en bekend Frans dansmerk. Voornamelijk de Wear Moi balletpakjes zijn zeer populair onder dansers van ieder niveau, van beginners tot professionals. Deze zijn nu ook verkrijgbaar bij Danswinkel Amsterdam!

  
   
Wear Moi balletpak voor kinderen

Balletkleding door dansers, voor dansers

Passie voor excellentie is waar Wear Moi balletkleding voor staat. Ontstaan in Frankrijk in de jaren 90 en uitgegroeid tot een leidend Europeaans dansmerk in meer dan 50 landen. Tegenwoordig staat Wear Moi bekend om het creëren van innovatieve balletkleding volgens een hoge kwaliteitsstandaard. De oprichters hebben jarenlange ervaring als dansers en kostuumontwerpers, waardoor de balletkleding ontworpen is om het comfort van dansers optimaal te houden.

   

Geliefd op balletacademies

Wear Moi heeft een grote collectie luxe balletpakjes, gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zoals microvezel. Hierdoor gaat je Wear Moi balletpak een stuk langer mee en beweegt hij comfortabel mee tijdens het dansen. De balletpakjes van Wear Moi zijn dan ook onderdeel van de kledingvoorschriften van vele dansopleidingen en balletacademies over de hele wereld.

  

Jouw ideale Wear Moi balletpak

Voor iedere dansers is er wel een geschikt Wear Moi balletpakje te vinden. De collectie bestaat zowel uit klassieke balletpakjes als balletpakjes met een gedurfd design. Zo produceert Wear Moi aan de ene kant balletpakjes in unieke kleuren met bijzondere details en patronen van gaas of kant.

  

Aan de andere kant ontwerpt Wear Moi balletpakjes met simpele designs. Bij Danswinkel Amsterdam is een basiscollectie aanwezig. Hier schaf je bijvoorbeeld een Wear Moi balletpakje met spaghettibandjes, bredere bandjes, een vast rokje of een elegante pinch aan. De klassieke Wear Moi balletpakjes zijn meestal effen en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

  

Kom gerust langs Danswinkel Amsterdam voor persoonlijk advies of bestel Wear Moi balletkleding online via Danswinkel.nl.

  

Toon je eigen stijl en individualiteit in de dansles met een uniek Wear Moi balletpak